Share feedback, ideas and get community help

28
members
1
new
K
A
N
T
A
A
Anthony
2 weeks ago
Under consideration

Support Call outs in editor

It would be nice to be able to use call out to highlight important points when making a post/question.

We often screen record gifs to share with users to guide them though how to fix an issue, however the current post do not allow for .gif files to be added.

I noticed a bug when using the search box, when I backspace all my text and make it empty, the header becomes a bit taller and janks the page.

Normal, starts at 40px:

After typing some text and backspacing it jumps to 46px.

I was curious what was happening so I tried it in Chrome and couldn't reproduce it. But then through a process of elimination found that the flex class on the <input> is the culprit. Deleting flex fixes the issue. I don't think it should be necessary anyway because I think flex is only necessary for elements with children.

I don't know why Safari behaves like this though.

I noticed that if I open the notifications dropdown immediately after a full page refresh, I see items twice. But then after closing and opening it I see the item only once. Unfortunately I can't upload a video screen recording (nudge nudge) but here are some still frames from the video:

Initial state, before clicking the dropdown.

After clicking, the loading placeholder appears.

After a moment one result shows.

❌ After another moment a second result shows.

Then I click the button to dismiss the popup.

I click it again to open, and see the loading placeholder again.

After a moment one result appears.

βœ… Waiting longer, no other items appear.

I saw the new(?) "most ideas" section and hovered myself, but it said I was offline and last seen hours ago, but since I'm on the page and just did a refresh, I know I'm online. Maybe there should be a special case for the current viewer to always show them as Online. I assume it's showing as "offline" because of lag in the real time syncing?

Here's what I saw:

After a while it updated to show me as online.

B
Brad
3 weeks ago
Under consideration

Moving posts between spaces

On Hall's community I see the new "Get help" space and it'd cool if the old [bug] posts from "Share an idea" were moved over to it to help organise it a bit. I imagine it might be a bit tricky with URLs changing and doing redirects for SEO, but the general idea of being able to "garden" a community and move things around could be really nice for better browsing and search (e.g. if you're writing a new post in "Get help" then showing other results from that space makes sense, but if the posts aren't in that space they won't show up).

I'm not sure how the data model is structured, and whether posts in each space have a different data model which would make it hard to move them around. I'm interested to hear what everyone thinks.

When I tried signing up to this community I thought the login code failed to send but it turned out that the verification email was in my junk mail and is marked as "unverified" by Microsoft 365/exchange server. I suspect this might be due to DMARC not being configured?

As a community grows and the number of ideas/feature suggestions increases the probability of duplicate posts increases. It would be great if Hall could help prevent this by showing similar posts as they type a title (similar to how Stack Overflow does this).

Was setting up a new space and seems like the Home Icon colours are not changeable? Would be great if we can make it editable under the settings or something :) Thank you!

I'm using dark mode and I noticed that the gap cursor (the horizontal cursor) is black but the normal native cursor is white. You can get the gap cursor by inserting an image and then pressing down arrow a few times to move your cursor to the end of the document.

This little black line is the gap cursor.

I received this email but when I click the link it takes me to https://ppkcqcxd.r.us-west-2.awstrack.me/L0/https:%2F%2Fcommunity.usehall.com%2Fproduct-feedback-vb6BcMHVZS8L%2Fdev-browser-console-errors-%22minified-react-error-...%22-Q8RdwlyfNX3X%3Fn=1%233ad3486a-b9bf-4d7e-85f4-be45a055aec7/1/010101904dece0ae-70673695-0d5f-469e-9195-50019299aa6c-000000/M-yTVn8hHZoMmIqGz00rciZ0ji0=380 and then just hangs on a white page.

I didn't recognise the awstrack.me domain so I started typing it into Safari and Siri suggested this to me. I'm not sure if it's related to AWS or another company. But it looks like the redirect URL working properly.

I noticed that when going through my notifications that when I click on one it doesn't immediately move it to the Read list, and when I open the notifications menu again the same item is still there.

Here's an example where I clicked on the first notification and it took me to the post, and you can see when I re-opened the notifications the notification is still there.

The problem with this is that when I'm going through all my notifications I get a bit confused about which item I'm up to. I realise what was happening was that I kept clicking the first item and kept getting taken to the same page. If I refresh the page it updates properly.

I just noticed in my browser there's some React errors when loading the page:

Here are the URLs from the screenshot (for convenience):

It's probably not a serious issue, but I have noticed some other scroll jank when loading a page (it scrolls to the top sometimes), so there's a remote chance it could be related to something like this.

I think there might be an issue with the reaction button styling on dark mode. I found it confusing trying to understand if I've already reacted to a post or not

Here's what it looks like when I haven't reacted:

And here's what it looks like when I have reacted:

Compare that to Github, again first when I haven't reacted:

And when I have reacted:

Personally I find Github's styling much more obvious.

The mouse hover states in Hall are also a bit weird too.

I noticed that the search results aren’t full width so the text gets ellipsified aggressively, but there’s still more screen real-estate that could have been used.

I also noticed some weird positioning of the popup when scrolling the page.

I'm using the new status filters in Product feedback, and after I click on them it filters correctly but I then don't know which filter is being applied. I would have expected it to be highlighted or shown in the breadcrumb or something like that.

I wanted to deep link to a specific post and thought I could right click β†’ Copy link on the timestamp but it's not a link, but it still has the hand cursor when you hover it. I guess using the default cursor would remove the confusion, but it would nice to have the timestamp hyperlinked so I can deep link to a single post.

I uploaded a few images and only noticed later the Set description box in the bottom corner. At first I thought it was something in my screenshot, but then later I saw it was a button that I could click. Maybe if the button only showed while the image is being hovered it would be more obvious that it's not part of the image.

Super minor nit-pick, but the padding on the emoji picker is pretty big compared to other dropdowns in the product:

A little nitpick, I noticed when clicking the image description button the old value isn't included in the text input, so if I just want to fix a typo I have to enter the whole description again.

I was writing some product feedback to record a UI bug (see https://community.usehall.com/product-feedback-vb6BcMHVZS8L/nit-member-hover-cards-don't-hide-if-you-highlight-text-8tr0tpQllXnf) and I tried to upload a screen recording but it said it wasn't a supported format. Being able to include images is great, but it would also be useful to include videos.

Here's the error message that shows up

I noticed a little bug where if you select text in the hover card, it doesn't dismiss when you mouse off. That's probably not bad but then when you hover another user it can overlaps (sometimes behind, sometimes above). Here's a screen recording:

(sorry I couldn't see how to upload a screen recording so I've attached individual frames, hope it still makes sense)

A little nit-pick, I noticed the eye icon in Visible to members is a bit offset and not aligned properly to the text. Here's a screenshot:

When I first opened the settings and saw the page preview, I saw the top blue header, and the blue color, and when I changed the color to red and saved it but the preview didn't change. I was a bit confused what was happening and then I actually read the text and realised I was in Button instead of Header. If there was a button element in the preview I would have seen it change, or if the Header section was opened by default I would have changed a color there and seen the change.